2017. december 13., szerda 13:57

A Magyar Liberális Párt közleménye (2. rész)
    Budapest, 2017. december 13., szerda (OS) - Pócs Jánost távolítsák el a Parlamentből! - A Liberálisok csatlakozásra szólítják fel a politikusokat

    Szégyen, hogy a Fidesz mindeddig nem szólította lemondásra Pócs Jánost, továbbá az is, hogy a miniszterelnöknek mindössze egy cinikus, a gyűlöletet támogató megjegyzésre futotta. A Liberálisok már nem is várják, hogy a kormánypárt érdemben reagáljon a történtekre, hiszen világossá vált: a Fidesz teljes mértékben azonosulni tud a képviselő botrányos megnyilvánulásával.

A Magyar Liberális Párt szerint azonban Pócs János viselkedése elfogadhatatlan, ezért felszólítjuk a parlamenti pártokat, a képviselőket és az összes politikust, hogy csatlakozzanak az ellene indított állampolgári akcióhoz. Írják alá ők is azt a petíciót, amihez már számos ismert művész, közéleti személyiség adta a nevét. A politikusoknak együttes erővel kell eltávolítania a Parlamentből a fideszes képviselőt. Tegyük egyértelművé, hogy a magyar Országgyűlésben nincs helye efféle aljas embereknek és szélsőséges magatartásnak!
     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.