2017. december 13., szerda 14:07

A Kormányzati Tájékoztatási Központ közleménye
    Budapest, 2017. december 13., szerda (OS) - A Kormányzati Tájékoztatási Központ közleménye

    A HVG.hu oldalon téves információ jelent meg a Helsinki Bizottság által a nemzeti konzultáció ügyében indított perrel kapcsolatban. A cikk állításával szemben a Kormány határozott álláspontja, hogy a kérdőíveken szereplő mondatok mindegyike tényeken alapul, és ezt a kabinet dokumentumokkal is alátámasztja. Kereseti kérelmében maga a Helsinki Bizottság is elismeri, hogy a konzultációban szereplő idézetek valós tények, ők sem cáfolják, hogy az idézetek tőlük származnak.
A Helsinki Bizottság akciója nem más, mint tudatos kísérlet arra, hogy megakadályozza a nemzeti konzultációt, amelyben a magyarok elmondhatják a véleményüket az ország biztonságát veszélyeztető betelepítési tervektől.
Nem meglepő ez attól a bevándorláspárti szervezettől, amely több százmillió forintos támogatást kapott Soros György hálózatától, és amely korábban úgy jelentette fel nemzetközi fórumokon Magyarországot a bevándorlók ügyében, hogy azon még pénzt is keresett.

     Kiadó: Kormányzati Tájékoztatási Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.