2017. december 13., szerda 15:23

A Magyar Liberális Párt közleménye (2. rész)
    Budapest, 2017. december 13., szerda (OS) - Liberálisok: A Fidesz Soros után a civilek ellen is országos lejáratókampányt indított

    A Parlament kedden egy olyan fideszes javaslatot fogadott fel, amely újabb gyűlöletkeltő propaganda indítására ad lehetőséget Soros Györggyel és az Európai Unióval szemben. A probléma csak az, hogy míg Soros-terv valójában nincs, Orbán-terv nagyon is létezik. Ez a terv pedig a gyűlöletkampány folytatásáról és felerősítéséről szól.

Alig telt el néhány nap azóta, hogy az Európai Unió bírósági szakaszba léptette a magyar civil törvény miatt kezdeményezett eljárást, az Orbán-kormány máris magasabb fokozatba kapcsolta a civil ellenes hadjáratot. A Magyar Liberális Párt ezért arra kéri az önkormányzati szövetségeket, hogy akadályozzák meg a gyűlöletkampány további terjedését, és egységbe tömörülve tiltakozzanak a civil ellenes lépésekkel szemben. Ha a Fidesz tovább folytatja a civilek elleni küzdelmet, azzal hazánk uniós tagsága is veszélybe kerülhet.  

     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.