2017. december 14., csütörtök 11:10

Az Együtt - a Korszakváltók Pártjának közleménye
    Budapest, 2017. december 14., csütörtök (OS) -

    Az Együtt csatlakozik a 3-as metró teljes akadálymentesítését célzó népszavazási kezdeményezéshez

Az Együtt üdvözli, hogy a Fővárosi Választási Bizottság a mai napon jóváhagyta a Fővárosi Közgyűlés MSZP-s tagja, Horváth Csaba magánszemélyként benyújtott népszavazási kezdeményezését a 3-as metró teljes akadálymentesítésére vonatkozóan.
Az Együtt budapesti országgyűlési képviselőjelöltjei, Baranyi Krisztina, Hajdu Nóra, Juhász Péter, Pataki Márton, Spät Judit, Szabó Szabolcs, Szigetvári Viktor és Vajda Zoltán elsőként indítottak petíciót a 3-as metró teljes akadálymentesítéséért, melyet az elmúlt hetekben több ezer budapesti polgár írt alá. Az Együtt elfogadhatatlannak tartja, hogy Tarlós István mondvacsinált, elfogadhatatlan indokokkal korlátozza a fogyatékkal élők jogait, és elbagatellizálja a Főváros akadálymentesítésre vonatkozó feladatait, kötelességeit. Az Együtt szerint közös felelősségünk, hogy biztosítsuk fogyatékkal élő társaink szabad mozgását, akadálymentes közlekedését, s ennek a fővárosi városvezetés maradi gondolkodásmódja sem szabhat gátat.
Ezért az Együtt politikusai és aktivistái az ügy fontossága miatt teljes erejükkel részt fognak venni a várhatóan januárban induló aláírásgyűjtésben. 

Együtt
     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.