2017. december 14., csütörtök 15:09

A Magyar Liberális Párt közleménye (1. rész)
    Budapest, 2017. december 14., csütörtök (OS) - El a kezekkel a civilektől! – A Liberálisok a pécsi Városházán tüntettek

    A pécsi Liberálisok a Városházán tüntettek, miután Hoppál Péter kulturális államtitkár, Pécs fideszes elnöke arra kért minden pécsit, hogy ne adjanak ki irodát a Soros György által támogatott civil szervezeteknek. A Fidesz gyűlöletkampánya célba is ért, hiszen a szegénység felszámolásáért, az emberi jogok érvényesítéséért és a szegregáció ellen küzdő Emberség Erejével Alapítvány végül nem kapta meg az ígért bérleményt. A tulajdonosok "a helyi és országos politikában, médiában folyó, mindenféle realitást nélkülöző lejárató kampány hatására létrejött, hisztérikus és ijesztő helyzetet látva" léptek vissza.

A pécsi közgyűlés ma elfogadta a Soros által támogatott civilek ellehetetlenítéséről szóló nyilatkozatot, melyben többek közt arról írnak, hogy "nem kérnek Sorosból, nem kérnek a békétlenségből". A pécsi Liberálisok ezért tiltakoztak többek között "El a kezekkel a civilektől" feliratú molinókkal a Városházán.
     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.