2017. december 14., csütörtök 15:09

A Magyar Liberális Párt közleménye
    Budapest, 2017. december 14., csütörtök (OS) - A Liberálisok csatlakoznak a 3-as metró akadálymentesítéséért induló aláírásgyűjtéshez

    A Magyar Liberális Párt üdvözli, hogy a Fővárosi Választási Bizottság jóváhagyta a 3-as metró teljes akadálymentesítését célzó népszavazási kérdést. A Liberálisok már régóta küzdenek a teljes akadálymentesítésért, számos alkalommal fordultunk Tarlós István főpolgármesthez annak érdekében, hogy teljesítse a budapestiek követelését.

A fővárosiak 92 százaléka szerint szükség van a teljes akadálymentesítésre, akár többletköltségek árán is - ez derül ki abból a felmérésből, amit a Magyar Liberális Párt rendelt a Závecz Research közvélemény-kutatótól.

A Liberálisok csatlakoznak a teljes akadálymentesítést kezdeményező aláírásgyűjtéshez, elfogadhatatlannak tartjuk ugyanis, hogy a kormány nem teljesíti a húsz éve törvénybe foglalt kötelezettségét. Támogatjuk, hogy a fővárosiak dönthessenek arról a kérdésről, ami leginkább a budapesti lakosok mindennapi életét érinti. Egyúttal ismét felszólítjuk a fővárost, hogy szerezze meg a kormánytól a szükséges 20 milliárd forintot a 3-as metró teljes akadálymentesítéséhez szükséges összeget. Ha pedig az állam nem támogatja az akadálymentesítést, Budapest biztosítsa azt saját forrásból.
     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.