2017. december 14., csütörtök 17:56

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye
    Budapest, 2017. december 14., csütörtök (OS) - Elég a gyerekek és az idősek fideszes politikai biodíszletként való hasznosításából!

    A Jobbik Magyarországért Mozgalom mélységesen elítéli, hogy Csepregen a Fidesz által támogatott városvezetés a legkiszolgáltatottabb helyzetben lévő polgárokat, szépkorúakat és gyermekeket használta fel politikai karrierjének építése érdekében. Az ünnepélyes átadón a helyi óvodások estek a fideszes politikai haszonszerzés és hatalmi gőg áldozatául.
Felháborító, hogy a kisgyerekeknek a hidegben és szélben kellett Luca napi műsort adniuk, amit a jéghideg flaszteren térdepelve mutattak be. Az ünnepségen erőn felül helytálló óvodásoknak sajnos más szerep is jutott, hiszen a kormánypárti városvezetés politikai biodíszletként még a szalagátvágásra is beállította őket.
A Jobbik 2018 után felszámolja a vidéken egyre inkább elharapódzó hűbéri rendszert, helyette bevezetjük a teljesítmény-és tudásalapú, valamint az áldozatos és lelkiismeretes munkát végző embereket elismerő önkormányzatok rendszerét.

Varga Dániel önkormányzati képviselő és Rába Kálmán országgyűlési képviselőjelölt Vas megye 2. vk.

     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.