2017. december 14., csütörtök 18:06

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja közleménye (1. rész)
    Budapest, 2017. december 14., csütörtök (OS) -

    Szigetvári Viktor: A Fidesz egyre közelebb hozza otthonainkhoz a gyűlöletet

Az Együtt elfogadhatatlannak tartja a pécsi Emberség Erejének Alapítvány ellehetetlenítését

Mint ismert, a pécsi Emberség Erejének Alapítványnak távoznia kell irodájából, mert a főbérlő enged a város kormánypárti vezetésének, akik a Soros Györgyhöz köthető Nyílt Társadalom Alapítvány támogatására hivatkozva azzal riogatták az ott élőket, hogy az Emberség Erejének muszlim migránsokat akar a városba telepíteni. Az iroda főbérlője felmondta szerződését az alapítvánnyal.

Szigetvári Viktor, az Együtt választmányi elnöke szerint az elmúlt hetek történései egyértelműen bizonyítják, hogy a kormány gyűlöletkeltését és hamis hírekkel való propagandakampányát a Fidesz tudatosan helyi szintre helyezi át. A Fidesz tudatosan riogat és a gyűlöletet egyre közelebb viszi otthonainkhoz, az emberekhez, aminek a legnagyobb kárát nemcsak az ott élők, de a helyben fontos közfeladatot ellátó civil szervezetek is elszenvedik.

A Fidesz elfogadhatatlan, irracionális és káros politikája nem a helyiek érdekeit szolgálja sem Pécsett, sem másutt az országban. Pusztán középszerű, a valós problémákat és a korrupciót szőnyeg alá söprő politikusaik kezébe helyezik az ellenségkeresést és gyűlöletkeltést mint kampányeszközt, aminek a helyi civil szerveződések is a célpontjaivá váltak. Eközben Pécs fideszes vezetése még mindig nem számolt el azzal, hogy milyen politika vezetett a város csődközeli helyzetéhez.


     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.