2017. december 15., péntek 11:11

Az Együtt - a Korszakváltók Pártjának közleménye (2. rész)
    Budapest, 2017. december 15., péntek (OS) -

    Az egyéni jelölti szavazatával minden választópolgár egy, az Orbán-rezsimről szóló népszavazáson vehet részt. A listás szavazatával pedig kiválaszthatja magának azt a pártot, amely a számára fontos értékeket a leghitelesebben képviseli.
Az Együtt a Demokratikus Koalícióval egyetértésre jutott az érintett egyéni választókerületek ügyében, mindeddig azonban sem az MSZP, sem az LMP, sem pedig a Momemtum nem volt nyitott még a tárgyalásra sem. Mi, az Együttben bízunk abban, hogy partnereink megváltoztatják álláspontjukat, és együttműködnek velünk és a többi párttal hazánk politikai fordulata érdekében.
Az Együtt 15 egyéni választókerületben kéri a baloldali, liberális és zöldpártok támogatását. Az Együtt 26 választókerületben javasolja MSZP-s egyéni képviselőjelöltek indulását, 24 választókerületben a DK-s egyéni képviselőjelöltek indulását.
Az Együtt Veszprémben a már bizonyított Kész Zoltán független képviselőjelölt támogatását javasolja.
Az Együtt koordinálni kíván az LMP-vel és a Momentummal is, és erre konkrét alapjavaslatot is tett a pártok részére. Bár mindeddig mindkét párt elzárkózott az egyéni választókerületi koordinációtól, de a szükséges korszakváltáshoz és megújuláshoz szükség van az ő egyéni képviselőikre is. Az Együtt továbbra is nyitott ennél szélesebb együttműködésre is az LMP-vel és a Momentummal, mert ezt kívánja az ellenzéki győzelem érdeke és az új rendszerváltás.

     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.