2017. december 15., péntek 14:43

Ujhelyi István EP-képviselő közleménye (2. rész)
    Budapest, 2017. december 15., péntek (OS) - "Mit ártott neked?" – közösségi konzultációt indít a RED a Magyarországról szóló EP-jelentéssel kapcsolatban!

    Ennek elősegítésére a mai nappal közösségi online konzultációt hirdettem minden magyar választópolgár számára. A Radikális Európai Demokraták mozgalmának központi e-mailcímére (HELLO@R-ED.HU) várjuk mindenkinek az észrevételeit, javaslatait, tapasztalatait, sérelmeit a jelenlegi kormány működésével kapcsolatban. Ezeket összesítjük és jövő tavasszal átadjuk Judith Sargentininek és az árnyék-jelentéstevőknek, hogy használják fel a magyar választók és civilek személyes hozzászólásait is a végső dokumentum megírásához.
Írják meg személyes tapasztalataikat és történetüket a kisemmizett trafikosok, a cserbenhagyott Quaestor-károsultak, a kiszolgáltatott közmunkások, a megfélemlített tanárok, a kényszernyugdíjazott bírók, az elhallgattatott újságírók, a pályázati lehetőségekből oligarcha-tempóval kiszorított vállalkozók, a kihasznált köztisztviselők, a szavazati joguk gyakorlásában korlátozott kivándorolt százezrek, a meglopott és útszélen hagyott kisemberek! Névvel vagy név nélkül várjuk a következő hónapokban a RED e-mailjén a személyes történeteket: "Mit ártott neked?" jeligére.

     Kiadó: Ujhelyi István EP-képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.