2017. december 15., péntek 16:57

A Magyar Liberális Párt közleménye
    Budapest, 2017. december 15., péntek (OS) - Liberálisok: Pécs átlát a kormányzati trükkökön és hazugságokon

    A Magyar Liberális Párt örömmel vette tudomásul, hogy hiába a kormányzati nyomás, hiába a pécsi fideszes önkormányzati vezetés félelemkeltése, a pécsi polgárok nem rettentek meg, és helyet biztosítottak annak a civil szervezetnek, amelyet a kormány Soros-kampánya keretében el akartak üldözni a városból.

Pécs ismét bebizonyította: önálló, gondolkodni képes emberek lakják, akik átlátnak a kormányzati trükkökön és hazugságokon, és képesek pontosan felmérni, hogy miért, milyen humanitárius célokért dolgoznak azok a civilek, akiket ebbéli munkájukban Soros György támogat.

Ezek a szervezetek egyébként éppen azokat a feladatokat látják el, amelyeket az ország mai vezetése nem tart fontosnak: a hátrányos helyzetbe került, kiszolgáltatott embereknek segítenek. A pécsi példa mutatja: érdemes szólni, érdemes tiltakozni. A Magyar Liberális Párt ezután is minden alkalommal fellép a kormányzati túlkapások és a félelemkeltés ellen. A pécsi Liberálisok ezért csatlakoznak ahhoz a holnapi civil tüntetéshez, amit a szegénység, a szegregáció ellen küzdő Emberség Erejével Alapítványnak helyet nem adó Király utcai vendéglátóhely elé szerveztek.

Továbbra is kiállunk az emberi jogokért, és az ezért küzdő civil szervezetek mellett, és továbbra is erre buzdítjuk a helyi lakosságot.

Bravó Pécs, bravó pécsiek!

     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.