2017. december 16., szombat 10:56

Morvai Krisztina, az Európai Parlament Független Képviselője közleménye (2. rész)
    Budapest, 2017. december 16., szombat (OS) - Büntetőjogászként a börtönről (Morvai Krisztina az EP-ben) - videóval

Töredelmes beismerő vallomást teszek: mi büntetőjogászok "feltalálhatjuk" a legkorszerűbb, legkülönlegesebb büntetés-végrehajtási elméleteket és gyakorlatokat, a leghatékonyabb a visszaesés megelőzése szempontjából a börtönben történő megtérés, a börtönlelkészek segítségével Isten felé fordulás, a hit megismerése, megélése. (A szokásos egyperces felszólalási időbe ez már nem fért bele - pedig alighanem ez a legfontosabb "tudomány" a büntetés-végrehajtással és annak valódi céljával, a bűnmegelőzéssel kapcsolatban.)
     Szeretettel:
     Morvai Krisztina