2017. december 16., szombat 16:20

A Magyar Liberális Párt közleménye (2. rész)
    Budapest, 2017. december 16., szombat (OS) - Bedarálná a Fidesz az önkormányzatokat? - Kósa Lajos zavaros választ adott a Liberálisoknak

        A megkerült válaszok alapján a Liberálisok számára egyértelművé vált, hogy az akció kizárólag a miniszterelnök imidzsének építésére szolgált. Azt a benyomást keltette, hogy a kormányfő mindenható úrként osztogathatja a közpénzt. A Liberálisok arra a kérdésre sem kaptak választ, hogy mennyiben felel meg a valóságnak az egyre többször emlegetett hír, miszerint a Fidesz lényegében felszámolná a magyar demokrácia egyik alapvető rendszerét, az önkormányzatiságot.
     A Magyar Liberális Párt szerint elfogadhatatlan, hogy Orbán Viktor a középkori, feudális viszonyok közé kormányozza vissza az országot. A rendszerváltás során sokunk éppen azért küzdött, hogy véget érjen a központi vezérlés korszaka és valódi önkormányzathoz jussanak a helyi közösségek. A Liberálisok szerint a 2018-as választás tétje az önkormányzati rendszer fennmaradása is, ezért olyan fontos, hogy a választók elmondják: nem kérnek a feudalizmusból, a XXI. században akarnak élni.

     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.