2017. december 22., péntek 06:22

A Brózik Tibor Taksonyi Diáksport Egyesület közleménye
    Budapest, 2017. december 22., péntek (OS) - Sportcsarnok épül Taksonyban: egy példa arra, hogy egy kis, diáksport egyesület is mer nagyot álmodni. És ez az álom most megvalósulni látszik.

        "A célunk eléréséhez, hogy a taksonyi gyerekek egészséges, sportszerető felnőttekké váljanak egy lépéssel közelebb kerülhetünk. Szeretnénk büszkén mondani, hogy Taksony az a település, ahol mindenki számára elérhető a sport, ahol a sport által közösségek jönnek létre, ahol a sport az emberek mindennapjainak részévé válhat." – mondta megnyitó beszédében Gera Imre, a Brózik Tibor Taksonyi Diáksport Egyesület elnöke a taksonyi sportcsarnok alapkőletételén.
     Az egyesület 2016-ban nyújtotta be sportfejlesztési programját a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségéhez egy "Tornaterem és kosárlabda csarnok" megépítésének tervével.
     Az előkészítő munkákat követően 2017. október 21-én megkezdődött a közel 1000 négyzetméteres sportcsarnok kivitelezése. Az előterében egy 130 nm-es aula és egy komfortos, nagyobb rendezvények kiszolgálására is alkalmas büfé helyiség kerül elhelyezésre. Az emeleti lelátóról – egy U alakú galériáról – lehet majd figyelemmel kísérni a rendezvényeket, sporteseményeket. Szintén az emeleten lesz két (egybenyitható) kondicionáló terem, valamint a szükséges kiszolgáló helyiségek (vizesblokkok, orvosi szoba, tanári, öltözők.) A játéktér szintjére kerülnek a műszaki helyiségek és a szertárak.

Az egymilliárd forintot meghaladó beruházás a szerződés szerint 15 hónapot vesz igénybe.
     Kiadó: Brózik Tibor Taksonyi Diáksport Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.