2017. december 22., péntek 09:48

A Honfoglalás 2000 Egyesület közleménye
    Budapest, 2017. december 22., péntek (OS) - HONFOGLALÁS 2000 EGYESÜLET: MEGSZŰNIK AZ EURÓPAI UNIÓ?

    Martin Schulz 2025-ig megalakítaná az Európai Egyesült Államokat, s amelyik ország ebben nem akar részt venni, az mielőbb lépjen ki az EU-ból – követeli. Nem aggódunk. 2025-ig megszűnik az Unió, és nem fog megalakulni az Államok.
Ám szükséges a nemzetállamok együttműködése, ezért a Honfoglalás Egyesület és a Putyin Baráti Kör levelet küldött az orosz elnöknek: fontolja meg, álljon az élére egy új kezdeményezésnek. A Keresztény Európai Nemzetek Államszövetsége (?) címet viselő szövetség tagjai lehetnek a V4-ek, a balti- és a balkáni országok, egy reménybeli orosz-lengyel megbékélést követően az utóbbi ország is, külső támogatóként Finnország és Ausztria. Az Államszövetség lehetőségei korlátlanok: ásványi kincsekben, termőföldben, vízben stb. gazdagok vagyunk, nem szorulunk nyugat segítségére, védelmi képességeink biztosítják békés fejlődésünket.
 Merkelék ismét megtámadták Európát, kirobbantották a III. Világháborút, emberiség elleni bűnt követtek el, azokat az országokat pedig, amelyeknek köszönhető a német fasizmus leverése, gyarmatnak tekintik. Az EU haldokló, agresszív, elnyomó szervezet, Merkel, Soros, Junker cége. Nem kérünk belőlük! Mi, Putyinban bízunk! Ő menti meg az európai civilizációt, kultúrát, a nemzetállamokat, a kereszténységet. Levelünket postáztuk Moszkvába.

Honfoglalás 2000 Egyesület - V. Putyin Baráti Kör - Pannonpuli.hu

     Kiadó: Honfoglalás 2000 Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.