2017. december 22., péntek 11:21

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja közleménye (1. rész)
    Budapest, 2017. december 22., péntek (OS) -

    Baranyi Krisztina: A ferencvárosi parkolóhely üzemeltetéséről szóló szerződésbontás mellett felelősségre kell vonni a felelősöket is!
Baranyi Krisztina, az Együtt ferencvárosi önkormányzati képviselője egy több éve tartó küzdelem sikerének tartja, hogy a ferencvárosi képviselőtestületet szerződést bontott végre a parkolóhelyeket üzemeltető céggel. Ugyanakkor ez félgyőzelem. Az igazi siker az lesz, ha az elmaradt nyereség befolyik, és azt úgy is költik el, hogy az a helyi közösség gyarapodását szolgálja. Baranyi Krisztina továbbra is követeli, hogy az önkormányzat vizsgálja ki az eddigi bevételek elmaradásának hátterét.
Csütörtökön Bácskai János polgármester és a kincstárnok a rájuk nehezedő sajtónyomásra hivatkozva felkérték a ferencvárosi képviselőtestületet, hogy bontsák fel a parkolóhelyek üzemeltetéséről szóló szerződést a FER-PARK 2010 kft.-vel - írta meg a 444.hu.
Baranyi Krisztina szerint a parkolási pénzek eltüntetése a kerületi fideszes vezetés rablógazdálkodásának egyik leglátványosabb esete, ami a helyi MSZP-s képviselők csendes támogatása mellett zavartalanul folyhatott. Baranyi Krisztina képviselői indítványai, a sajtó tudósításai mellett erről  december elején az Együtt aktivistáival a kerületben parkoló autókra kitett tudatos közpénzeltüntetést bemutató szórólapon is beszámoltak.

     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.