2017. december 25., hétfő 13:03

A Krajczáros Alapítvány közleménye (4. rész)
    Budapest, 2017. december 25., hétfő (OS) -

    Kaptunk váratlan és övön aluli ütéseket is, partnerek jártak el velünk szemben méltánytalanul vagy a korábban közösen képviselt értékeket semmibe vevően, de ezekről most nem beszélünk. Próbáltak egrecirozni bennünket, a civilek elleni generális támadás minket sem került el. Az Egyenlő Bánásmód Hatósághoz történt beadványunkat lényegében vizsgálat nélkül elutasították.

Igyekszünk a kapott sebeket hagyni mielőbb behegedni, elfeledni és a jövőbe tekinteni:
- Egyre égetőbb a szervezetünk alapító okiratának módosítása.
- Készítettek velünk itthon és határon túl interjúkat, jelentek meg újságcikkek.
- Két önkéntesünk (Kovács Zoltán és Törő Gergő) kapott – alaposan kiérdemelten - kitüntető címet hadisírgondozásért az osztrák Schwarzes Kreuz-től.

Eredményekért köszönet illeti az önkénteseinket, akik időt, fáradságot nem kímélve tették a dolgukat a köz javára, nem ritkán igen nehéz fizikai munka és/vagy kedvezőtlen időjárás közepette.

Összességében: meggyőződésünk, hogy (nélkülözhetetlen támogatóink, adományozóink segítségével) a missziónknak 2017-ben is megfeleltünk. Létünk 25. évében egyre gyakrabban gondolkozunk el, hogy milyen "hőstettek" is lennének elégségesek az országos médiának, hogy felkeltsük érdeklődésüket. https://www.facebook.com/krajczaros.alapitvany/

Kívánunk minden TÁMOGATÓNKNAK, PARTNERÜNKNEK, ÖNKÉNTESÜNKNEK és békés karácsonyt, szerencsében és egészségben gazdag 2018-as esztendőt.

Székesfehérvár, 2017. december 24.
Németh István
kuratórium elnök
30-9566736

     Kiadó: Krajczáros Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.