2017. december 28., csütörtök 19:05

A Szinkronikum Egyesület közleménye
    Budapest, 2017. december 28., csütörtök (OS) - A Magyarszinkron.hu olvasói megválasztották a 2017-es év legjobb szinkronrendezőit, és a legnépszerűbb magyarhangokat.

    Évvégi összegzés a magyar szinkronban

Mint, minden évben idén is szavazásra kérte olvasóit a Magyarszinkron.hu. Arra voltak kíváncsiak, hogy a nézők szerint melyik tíz szinkronrendező kerüljön be az idei TOP 10-be. Több, mint 1600 szavazat alapján a következő lista alakult ki:
Szalay Éva, Kiss Virág, Dóczi Orsolya, Marton Bernadett, Báthory Orsolya, Nikodém Gerda, Dezsőffy Rajz Katalin, Kolozs Dóra, Lengyel László, és Csörögi István.

Ugyancsak az oldal Facebook oldalán https://www.facebook.com/magyarszinkron.hu/ követhető nyomon a színész TOP 50, amely a magyar szinkron 50 legnépszerűbb színésznőjét és színészét mutatja be.

A lista alapját a Magyar Szinkron Adatbázisban lévő több mint 1500 magyar színész adja. Az 50 legjobb színésznő és színész nevét kizárólag az Adatbázisban megjelenő látogatottság alapján állították össze. Vagyis ez az összeállítás a nézők, rajongók listája!
     Kiadó: Szinkronikum Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.