2017. december 30., szombat 11:25

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2017. december 30., szombat (OS) - DK: Pintér Sándor tiltsa ki a pedofilok védelmezőjét az országból!

        Mint ismert, a magyar kormány azt a szélsőjobboldali Milo Yiannopoulost hívta meg januári konferenciájára, akit pedofilokat támogató kijelentései miatt még az amerikai szélsőjobboldal is kivetett magából. Az Orbán-kormánynak mára teljesen mindegy, hogy diktátorokban, bűnözőkben vagy Yiannopouloshoz hasonló vállalhatatlan alakokban talál szövetségesre, hiszen mindenki más nagy ívben kerüli, hogy együtt mutatkozzon az Orbán-kormány prominenseivel. Egy pedofíliát nyíltan támogató ember kormányzati konferencián való szerepeltetése ugyanakkor újabb határ átlépését jelenti.
     A Demokratikus Koalíció felszólítja Pintér Sándor belügyminisztert, hogy tiltsa meg a pedofilokat védelmező Yiannopoulos beutazását Magyarországra! Ha Orbán Viktor azonosulni tud azzal a gondolattal, hogy gyermekek megrontása “pozitív tapasztalat lehet", az az ő dolga, de nem használhatja a hatalmát a magyar gyerekek megalázására egy ilyen ember szerepeltetésével.

     Vadai Ágnes
     alelnök, országgyűlési képviselő
     DK

     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.