2017. december 30., szombat 20:10

A Vállalkozók Szövetsége a Reformokért közleménye
    Budapest, 2017. december 30., szombat (OS) - 2018 a politikai elit és a bankok elszámoltatásának az éve lesz a Vállalkozók Szövetsége(VSZ) szerint.

        A Vállalkozók Szövetsége (VSZ) az induló pártok közül programja szerint az országban egyedüliként, a választások után nem csak a politikai elitet számoltatja el, hanem az összes bankot és pénzintézetet  is a devizahitelesek (SEvizások) kifosztása ügyében. Egyben kötelezi a bankokat, hogy a sosem volt deviza, extra és extrém nyereségéről mondjanak le, hiszen nem illeti őket. Milliókat döntöttek nyomorba a politika (háttér)támogatásával. Miközben egyes politikusok még segítették is a forint romlását, sortolással rontva azt. Százak  lettek öngyilkosok, tízezrek hajléktalanok, százezrek vagyontalanodtak el a végrehajtási kifosztások miatt. Százezrek menekültek el a hazájukból a kormányzati kényszer-intézkedések miatt. Gyakorlatilag milliók életét tették kilátástalanná a bankok és kiszolgálóik. Mindez megengedhetetlen lett volna, de a  politika asszisztált mindehhez, pedig segíteniük  kellett volna a reménytelen helyzetbe került SEVIZAhiteleseken.
     Ennek véget fog vetni a Vállalkozók Szövetsége (VSZ) a szövetségeseivel és elszámoltatja a bankokat. Ám, kéri hozzá az ország népének segítségét, támogatását, mert a VSZ jelszava szerint:
"CSAK EGYÜTT SIKERÜLHET"
info@vallalkozokszovetsege.com  06-70-398-9160

http://vallalkozokszovetsege.blog.hu/

https://www.youtube.com/watch?v=ec1ANlBDksg

https://www.youtube.com/watch?v=TpyGz8hggj8

https://www.youtube.com/watch?v=PxU7sAdZLyk

     Kiadó: Vállalkozók Szövetsége a Reformokért

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.