2017. december 30., szombat 22:23

A(z) Társadalmi Szolidaritás Szabad Szakszervezet TSZSZSZ közleménye (2. rész)
    Budapest, 2017. december 30., szombat (OS) - A Szolidaritás Szakszervezet a Vállalkozók Szövetségét (VSZ) támogatja: (2)

    tehát nem visszaélés a társadalom bizalmával és a kétharmaddal. Alkotmányt évtizedekre, sőt sok esetben évszázadokra alkotunk, de ennek XXI. századi, európai jellegűnek kell lennie, mely tükrözi a magyar társadalom sokszínűségét és évszázados vegyes jellegét, továbbá a demokratikus elemeket.


A VSZ véleménye a Nemzeti Dohányboltokról: Mivel a kormány elfogult döntése 40 ezer magyar családot lehetetlenített el, fontos, hogy bárki egyszerűsített eljárással nyithasson dohányboltokat lényegében bárhol, ahol - megítélése szerint - arra szükség van. A piac szabad, de természetesen a dohányzás káros hatásainak ismertetését már az iskolákban meg kell kezdeni. Minden közösségi helyen továbbra is tiltani kell a dohányzást.


A VSZ a banki és más különadókról: a VSZ a választások után eltörli az összes, piacot gátló és igazságtalan vagy a lakosságra áthárított különadót, de elvárja a szolgáltatóktól, hogy iktassák ki ezek eddigi hatását az áraikból. A bankokra szükség van a vállalkozásélénkítésben, a VSZ elvárja, hogy tevőlegesen résztvegyenek ezen programokban.


A VSZ véleménye a devizahitelesek ügyéről: A választási szövetség szinte valamennyi tagja sorstársa a devizahiteleseknek, így teljesen megértjük és felkaroljuk helyzetüket. Véleményünk szerint abból kell kiindulni, hogy az emberek azért vettek fel hitelt, mert másképp nem boldogultak, és bizony ennek az oka egyrészről az előző kormányok,
     Kiadó: Társadalmi Szolidaritás Szabad Szakszervezet TSZSZSZ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.