2017. december 30., szombat 22:23

A(z) Társadalmi Szolidaritás Szabad Szakszervezet TSZSZSZ közleménye (4. rész)
    Budapest, 2017. december 30., szombat (OS) - A Szolidaritás Szakszervezet a Vállalkozók Szövetségét (VSZ) támogatja: (4)

    mégpedig nem a mai éhbéren alapuló jövedelmekkel. Így, talán haza is vonzható a kormány hibás döntései miatt külföldre vándorolt több mint 1.000.000 magyar fiatal. A munkahelyteremtés során gondolni kell az idősebbekre, a nőkre és a fogyatékkal élőkre, számukra is van hely a munkapiacokon, de ezért sokat kell tenni. Az eseti munkaerő gondokat pedig ésszerűen kell kezelni.
A gazdaságot meg kell szabadítani a túlzott adóktól, és könnyíteni kell a munkavállalás adminisztrációját és azok terheit. A rendszer alapvető elemévé kell tenni az öngondoskodást.


A VSZ programjában szerepel a felesleges és közpénzből fenntartott méregdrága "magánhadseregek" azonnali feloszlatása is. Így nincs szükség Orbán Viktor személyi testőrségére a TEK-re, fel kell oszlatni a köztársasági elnök palotaőrségét és a házelnök országgyűlési őrségét is. Valamint az eddig rájuk költött pénzekkel is számoljon el a kormány. Ezen szerepeket a kormányőrség és a belügyminisztériumhoz tartozó, eddig is létező kommandós csoportok veszik át.


A VSZ véleménye a forint sortolásokról: Teljesen körülhatárolható az a politikusi kör, amelynek érdeke volt a nemzeti valuta szándékos rontása, akik ezzel milliárdokat kerestek, de milliókat döntöttek nyomorba. Bűnhődniük kell, hiszen a tettük nem csak törvénytelen, de hazaárulás is volt.


A VSZ–MAMA a túl rövid munkanélküli segélyről:
     Kiadó: Társadalmi Szolidaritás Szabad Szakszervezet TSZSZSZ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.