2017. december 31., vasárnap 01:26

A Magyarország Gazdasági Felemelkedéséért Alapítvány közleménye (1. rész)
    Budapest, 2017. december 31., vasárnap (OS) - Az MGFA a Vállalkozók Szövetsége (VSZ) és partnerei indulását támogatja, mert ez biztosíthatja csak a  jövendő boldog és sikeres EU tag, ÚJ MAGYAR KÖZTÁRSASÁG JÖVŐJÉT! (néhány pont a VSZ programjából) (1)

    A VSZ–Magyarok Magyarországért 2018 választási szövetség azt akarja, hogy ismét 18 év legyen a kötelező tankötelezettségi korhatár Magyarországon. A VSZ azt akarja, hogy az oktatási intézményekben az éppen hatalmon lévő kormánytól független, önkormányzatként működő irányítás érvényesüljön. Az iskolákat irányító önkormányzatban kapjanak helyet a fenntartó, a pedagógusok, a tanárok és a diákok képviselői. A Magyarok Magyarországért (a MAMA) azt akarja, hogy tantárgyként vezessék be a demokráciai alapismeretek és a gazdasági alapismeretek tantárgyakat. A magyarság úgy választotta 1990-ben a kapitalista államformát és gazdaságot, hogy nem ismerte annak sem előnyeit, sem hátrányait. Ez a tudáshiány tragikus következményekkel járt.
Ez a tudáshiány tragikus következményekkel járt. Ezt a tudáshiányt akarjuk megszüntetni azzal, hogy a demokrácia és a gazdaság alapfogalmaival és alapvető összefüggéseivel már az iskolában megismerkedhetnek gyermekeink, így felnőttként kevésbé lesznek kihasználhatók és becsaphatók.


     Kiadó: Magyarország Gazdasági Felemelkedéséért Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.