2017. december 31., vasárnap 01:26

A Magyarország Gazdasági Felemelkedéséért Alapítvány közleménye (5. rész)
    Budapest, 2017. december 31., vasárnap (OS) - Az MGFA a Vállalkozók Szövetsége (VSZ) és partnerei indulását támogatja, mert ez biztosíthatja csak a  jövendő boldog és sikeres EU tag, ÚJ MAGYAR KÖZTÁRSASÁG JÖVŐJÉT! (néhány pont a VSZ programjából) (5)

    A VSZ nem várja el, hogy söralátétnyi legyen az adóbevallás, de azt elvárja, hogy az adóbevallás a lehető legegyszerűbb legyen. A VSZ azt akarja, hogy olyan adóhivatala legyen Magyarországnak, amelyik minden jövedelmet nyilván tart. A VSZ azt akarja, hogy a központi nyilvántartás alapján az adóhivatal készítse el minden adózó bevallását, küldje ki azt időben az adózóknak, akiknek lehetőségük legyen ellenvetéssel élni, ha nem értenek egyet a kimutatott adókötelezettséggel.
A VSZ úgy vélekedik, hogy ezzel a megoldással meg lehet szüntetni a feketegazdaság burjánzását Magyarországon. A NAV neve pedig újra APEH legyen a riasztó Nemzeti AVH helyett! Fenyegetettség helyett, ügyfélbarát magatartást vár el a vállalkozók és az állampolgárok irányába. Legyen értelme hazánkba hozni a külföldi vállalkozásokat. 200 évente egyszer változzon bármi is az adózási korrekciók után. A kiszámíthatóságot támogatja a Vállalkozók Szövetsége(VSZ) a visszamenőleges buta szabályozások kormányzata után. Az árakat pedig nettó is  írjuk ki, hogy minden polgár érezze, hogy Ő tartja fenn a magyar államot. 10 ezer Ft elköltése után, többnyire 2160 forinttal támogatta a költségvetést. Ez tankolásnál háromszor ennyi!

     Kiadó: Magyarország Gazdasági Felemelkedéséért Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.