2017. december 31., vasárnap 01:27

A Magyarország Gazdasági Felemelkedéséért Alapítvány közleménye (9. rész)
    Budapest, 2017. december 31., vasárnap (OS) - Az MGFA a Vállalkozók Szövetsége (VSZ) és partnerei indulását támogatja, mert ez biztosíthatja csak a  jövendő boldog és sikeres EU tag, ÚJ MAGYAR KÖZTÁRSASÁG JÖVŐJÉT! (néhány pont a VSZ programjából) (9)

    innováció.

Állatvédelem – másképp: szigorúbb állatvédelmi törvény a bántalmazások súlyosabb büntetése érdekében, az altatások leállítása. A vadászati törvény szigorítása a háziállatok védelmében. Állatvédelmi szervezetek működésének összehangolását támogatjuk, a gyakorlatban pedig a veszélyben lévő állatok gyors elkobzását. Sintértelepek helyett állatvédelmi civil szervezetek támogatására van szükség. Véleményünk szerint az élet érték – az állatoké is! Bánjuk velük így! Az állatkínzókat ellen pedig, határozott és valóban nevelő hatással bíró ítéleteket kell hozni. Szükség esetén a börtön is hatásos az állatkínzók ellen.  Ebben és mindenben sokat számíthatunk a civilekre. Civil szervezetekre. A külföldről támogatottakra is. El a kezekkel az állatoktól és el a kezekkel a civilektől! Minden társadalom igazi tükre, miként bánik az állatokkal és a civiljeivel, non-profit szervezeteivel. A jelenlegi kormány buta törvényeit megszünteti a Vállalkozók Szövetsége(VSZ)

http://www.gazdasagifelemelkedesert.com/  06-70-398-9160

http://vallalkozokszovetsege.blog.hu/
http://vallalkozokszovetsege.com/
http://szolidaritas.com

Klippek:
https://www.youtube.com/watch?v=ec1ANlBDksg
https://www.youtube.com/watch?v=TpyGz8hggj8
https://www.youtube.com/watch?v=PxU7sAdZLyk


     Kiadó: Magyarország Gazdasági Felemelkedéséért Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.