2017. december 31., vasárnap 02:26

A Vállalkozók Szövetsége a Reformokért közleménye (1. rész)
    Budapest, 2017. december 31., vasárnap (OS) - A Vállalkozók Szövetsége (VSZ) a Facebook letiltások ellen. (1)

    A Vállalkozók Szövetsége (VSZ) a Facebook letiltások ellen.

Tömegesen tiltja le a Facebook az ellenzéki aktivistákat a politikai tevékenységük miatt. Az amerikai Facebook, így negatívan avatkozik be a magyar választási küzdelmekbe.Olyan terepen, ahol a legtöbb médiát már kilóra felvásárolta a Fidesz kormány a strómanjain keresztül.  A Vállalkozók Szövetsége(VSZ) tiltakozik ez ellen és csatlakozik az ismét letiltott  Csillag Ádám dokumentátor felvetéséhez az állandó letiltások miatt " Még a legvadabb diktatúrákban (ott aztán pláne) van indoklás. Ez ellen nagyon sürgősen, és nagyon tudatosan tenni kell valamit, mert a mindenkori jogrend alapját borogató stílushoz nem szokhat hozzá az emberiség. ... Tudni illik az indoklás hiány kizárja a megkérdőjelezést, azaz a indoklás hiány az információ hányon keresztül biztosítja az ítélkezőnek azt, hogy a döntése a mindenféle igazság, így az Isteni igazság mérlegébe kerüljön. Ettől bugyuta is a dolog, mert igazság mindentől függetlenül is létezik. Tehát teljesen hitetlen. De nem csak hitetlen, hanem erőszakos is. És azért erőszakos mert démoni. És az is akar lenni, és úgy is viselkedik viszonyaiban immár önmagától bizonyítottan."

Követeljük, hogy a Facebook állítsa le az ellenzék diszkriminációját. Állítsa át az algoritmusokat és ne avatkozzon be a Fidesz mellett a választásokba. (Tudniuk kell, hogy Orbán kormánypártja tízezrével tart önkéntes és fizetett trollokat,

     Kiadó: Vállalkozók Szövetsége a Reformokért

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.