2017. december 31., vasárnap 18:16

A Hiteles Párt közleménye
    Budapest, 2017. december 31., vasárnap (OS) - Az ÉRTÜNK ÉRTETEK a Hiteles Párt rövid távon megvalósuló, nagy mértékű béremelése.

    Az ÉRTÜNK ÉRTETEK a Hiteles Párt idejekorán felismerve, hogy az adósságválság mellett az Európai Unió egyes területei közötti életszínvonal-különbség a másik oka a dolgozó magyarság kivándorlásának, ezért nem tudja elfogadni sem a kormány lassú, de folyamatos béremelési stratégiáját, sem a Jobbik 20-30 éves béremelési stratégiáját, hiszen nincs Magyarországnak egy emberöltőnyi kidobandó ideje. Az egy választási ciklus alatt megvalósítható bérfelzárkóztatást, annak megoldási módját dolgozta ki a megfelelő jogi és közgazdasági háttérrel.
A 2018-as országgyűlési választások választói akaratától függően mindent megteszünk, hogy 2022-ig a dolgozó magyar családok itthon, Magyarországon éljenek, nyugat-európai életszínvonalon.
A választásokon való döntésekhez bölcsességet, bátorságot, erőt és tisztánlátást kívánunk 2018-ra.
Bertha Szilvia elnök
dr. Kerekes Andrea országgyűlési képviselő jelölt

     Kiadó: Hiteles Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.