2017. december 31., vasárnap 18:36

A Hiteles Párt közleménye
    Budapest, 2017. december 31., vasárnap (OS) - Az ÉRTÜNK ÉRTETEK a Hiteles Párt a nyugdíjasoknak a társadalom többi rétegétől való elszakítását, a dolgozókkal történő szembeállítását szándékos politikai elszeparálásnak tartja, ezért programját ennek megszüntetése jegyében dolgozta ki.

    Az ÉRTÜNK ÉRTETEK a Hiteles Párt, a Hiteles Nemzeti Reform kidolgozója és kellő választói felhatalmazás esetén megvalósítója, a nyugdíjasokat a társadalom egészének érdekeit szolgáló, de korukat és bölcsességüket különösen megbecsülő feladatkörökbe vonja be.
A családok összetartása, az unokák nevelése, tanítása, az élettapasztalatok átadása az, amit a szépkorú magyarság mindig megtett.
2018-tól ugyanezt kérjük nyugdíjasainktól, és természetesen miután ezzel a dolgozó rétegek lehetőségei is nőnek, a nyugdíj megállapítását is a tervezetten emelkedő reálbérekkel párhuzamosan mozgatni, az aktívak bérét és a nyugdíjasok ellátását közvetlenül összekapcsolni tervezzük.
A szolgálati járandóságosok számára a szolgálati nyugdíjat visszaállítjuk, az állományba lépésükkor az állammal kötött szerződésüknek megfelelően.
Köszönjük tehát eddigi munkájukat, kitartásukat, és kérjük, hogy a korukból adódó bölcsességgel és bátorsággal merjenek az újra szavazni, és ezzel minden normális ember részére a legfontosabbat, a családot segíteni, egyben tartani.
Jó Egészséget és Boldog Új Évet Kívánunk!
dr. Parragh Csaba alelnök
Tokár Béla országgyűlési képviselő jelölt

     Kiadó: Hiteles Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.