2017. december 31., vasárnap 19:02

A Hiteles Párt közleménye
    Budapest, 2017. december 31., vasárnap (OS) - Az ÉRTÜNK ÉRTETEK a Hiteles Párt, az új nemzeti ellenzék, tisztelettel köszöni a határon túli magyarság 97 éves kitartását, magyarságának megtartását, mióta elszakították területeiket Magyarországtól.

    Célkitűzésünk, és feladatunknak tekintjük, hogy az anyaországi magyarságot olyan tudati, lelki és gazdasági helyzetbe hozzuk, hogy az elszakított területek saját maguk, békés eszközökkel, visszatérni akarjanak.
Erre a nemzetközi jog számtalan lehetőséget kínál.
Addig is, kérjük és elvárjuk a magyar területek fölött jogot gyakorló országoktól, hogy a nemzetközi normáknak megfelelően biztosítsák a magyarság jogait, és az ennek megéléséhez szükséges anyagi feltételeket a kisebbségben élő magyarságnak ugyanúgy, ahogy ezt Magyarország jelenleg is biztosítja minden kisebbsége számára.
A trianoni békediktátum, melynek fájdalmát a magyarság ellenes hazai pártok már ódivatúnak tartják, az ÉRTÜNK ÉRTETEK a Hiteles Párt szerint hazugságra épült és jogtalan volt.
Nyilván ezért nem írta alá ezt a békeszerződést anno az Egyesült Államok kormánya sem.
Az ÉRTÜNK ÉRTETEK a Hiteles Párt teljes mellszélességgel kiáll és minden módon támogatja a dr. Drábik János által kezdeményezett pertársaság felállítását, hogy a fentiek kimondásáért nemzetközi jogi szervezetek előtt léphessen fel a magyar nemzet képviseletében.
Ehhez kérjük a határon túli magyarság csatlakozását, és 2018-ban támogató szavazatait!
Bertha Szilvia elnök
dr. Drábik János országgyűlési képviselő jelölt
     Kiadó: Hiteles Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.