2018. január 1., hétfő 18:53

A Vállalkozók Szövetsége a Reformokért közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. január 1., hétfő (OS) - A Vállalkozók Szövetsége programja szerint 10% SZJA a cél! (2)

    A VSZ szerint nem a jövedelmek utáni adóbevételek, hanem a fogyasztást terhelő adók lennének a központi költségvetés fő forrása. Így az alkalmazottak/foglalkoztatottak bére dinamikusan emelkedne a következő években.
A VSZ véleménye az, hogy mindenkinek joga van ahhoz, hogy megtervezze az életét és boldogulását: ne csak iskolai végzettségről, lakhatásról vagy gyermekvállalásról dönthessenek az emberek, hanem arról is, hogy milyen körülmények között éljék le az életüket, és ezért mit tegyenek az életük során. Tehát a körülményeket is figyelembe véve lehető legjobb döntést hozhassák meg az egészségüket, életvitelüket, pénzügyi hátterüket illetően.
Az eurót pedig  sürgősen be kell vezetni.A Vállalkozók Szövetsége (VSZ)  szerint eljött az ideje annak, hogy hazánk átálljon az Európai Unió hivatalos fizetőeszközére az euróra. Haladéktalanul be kell vezetni hazánkban is, mert ezzel végleg megszűnhetnek a devizahiteles problémák is, amit  eddig sajnos, többé kevésbé ,de nem sikerült  tökéletesen orvosolni. Az átkonvertált forint hitel pedig többé már nem romolhat, hiszen egy euró most is egy euró, de kettő vagy öt év múlva is egy euró lesz. Ezért is javasolja a kormányzatnak a Vállalkozók Szövetsége a haladéktalan bevezetést. Baldauf Aladár a szövetség elnöke szerint nem szabad halogatni a döntést. A szakértői vélemények szerint csak ez lehet az ország érdeke. BUÉK mindenkinek!
Vállalkozók Szövetsége (VSZ)
06-70-398-9160

     Kiadó: Vállalkozók Szövetsége a Reformokért

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.