2018. január 1., hétfő 19:50

A Vállalkozók Szövetsége a Reformokért közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. január 1., hétfő (OS) - Új szövetséget boldogít a Magyar Liberális Párt (1)

    Nem vette be a csapatába a gyengélkedő Szocialista párt Fodorékat, ezért új áldozatokat kerestek maguknak. Közben Arisztid belépett a Magyar Liberális Pártba, így duplázódott a létszám.

Év közben, megbízás alapján még a Vállalkozók Szövetsége (VSZ) holdudvarával akart taglétszám és szimpatizáns hiányában 106-os listát állítani az MLP, de nekik az ország legjobb jelöltjei sem feleltek meg,  és még így sem, vették be őket a baloldali ellenzéki koalícióba. Talán nem véletlenül," hiszen fenn az ernyő, nincsen kas. "  Ennek örömére  még a számláikat sem fizették ki, majd új áldozatok után néztek. Most, néhány törpe párt társaságában jelentették be, hogy az ellenzéken kívül is van élet, de leginkább ezzel szeretnének helyeket szerezni az MSZP-DK vezette baloldali tömörülés listáin. Ehhez még az amúgy tehetséges, jobb sorsra érdemes,  Bokros Lajos vezette MOMÁ-t  is segítségül hívták, pedig a szintén nem igazán  tömegpárttal, még pereskednek is.

Miattuk,  együtt sem tudják majd elérni az 1%-ot. Ebből következik, hogy a pártjaik vezetői vagyonából kell majd kártalanítaniuk a magyar államot. Fodor Gábor és barátai korrektségét ismerve, indulásukra kicsi esély van. Sajnos, magával ránt sok naiv műkedvelő pártot is.

     Kiadó: Vállalkozók Szövetsége a Reformokért

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.