2018. január 1., hétfő 23:22

A Földművelők, - Gazdálkodók és az Új Élet Rendszerváltó Pártja (FGRP) közleménye
    Budapest, 2018. január 1., hétfő (OS) - A Földművelők, - Gazdálkodók és az Új Élet Rendszerváltó Pártja (FGRP)  a mérsékelt erőket támogatja, ezért a  Vállalkozók Szövetsége (VSZ) és szövetségesei pártformációt támogatja.

    Az FGRP mint vidéki vállalkozói párt a természetes szövetségesét a Vállalkozók Szövetségét (VSZ) támogatja és velük indul az ország felszabadításáért a 2018-as parlamenti választásokon.
Régi kapcsolat van a két politikai formáció között, így, nem meglepetés, hogy a rutinos és siker VSZ-t választja a Földművelők, - Gazdálkodók és az Új Élet Rendszerváltó Pártja (FGRP)
Az ország érdekében lépniük kellett, mert  a Fidesz kormány leváltása, mindennél fontosabb és hazánk jövője szempontjából elsődleges. Elfogadván a VSZ "HARMADIK ERŐ" programját, mindent elkövet a párt, hogy a valódi ellenzéki koalíciót sikerre vezesse. Tenni kell ezt annak tudatában is, hogy a parlamenti ellenzék klasszikus vergődése és sikertelensége veszélyezteti azt a lehetőséget, hogy az ország  8 év sikertelenség után megszabadúljon a Fidesz uram-bátyám politikusainak  manipulásaitól. Pont időben vagyunk,  mert  majdnem 1,5 millió magyar állampolgár menekült el az országból a biztosabb és jobb megélhetés reményében.  Mindez veszélyezteti jövőnket és félő,hogy soha nem fognak országunkba viszatérni, maximum turistaként.

A Vállalkozók Szövetsége (VSZ) jelszava mindent kifejez:
"CSAK EGYÜTT SIKERÜLHET"

http://www.fgrp.hu
http://www.vallalkozokszovetsege.blog.hu
06-70-398-9160
kampany@vallalkozokszovetsege.com


     Kiadó: Földművelők, - Gazdálkodók és az Új Élet Rendszerváltó Pártja (FGRP)

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.