2018. január 1., hétfő 23:23

A Földművelők, - Gazdálkodók és az Új Élet Rendszerváltó Pártja (FGRP) közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. január 1., hétfő (OS) - A Vállalkozók Szövetsége(VSZ) vezette ellenzéki koalícióhoz csatlakozik az FGRP! Az FGRP, a "Rendszerváltók" pártjának Alapelvei!(1)

    A Földművelők-, Gazdálkodók, és az Új Élet Rendszerváltó Pártja 2014.12.31. napján vált hivatalosan is bejegyzett párttá, Blazovich Tímea elnök asszony vezetése mellett.

       A párt megalakulását a valós tenni akarás motiválta azokért az emberekért, akik elvesztették a reményt egy jobb élet iránt, akik csalódtak a különböző izmusokban, pártokban.

       Mindenkinek lehetőséget adunk a biztonságos, nyugodt életre: életkortól, származástól, nemtől függetlenül! . Megszüntetjük a teljesítmény nélküli jövedelem-kiáramlást! Lecsökkentjük az adminisztrációt, a bürokráciát: a korrupciót keményebben szankcionáljuk!

        Az egészségügyet anyagi szempontból megerősítjük: csökkentjük, és  ésszerű keretek közé szorítjuk a várólistákat, a diagnosztikai lehetőségek elérhetőségét kibővítjük!
Az esélyegyenlőség biztosítása mellett olyan környezet megteremtésére törekszünk, ahol a magyar mezőgazdaság, és a magyar ipar fellendítése kerül a középpontba. Bevezetjük a gyakornoki rendszert, hogy a fiatalok a tapasztalt szakemberektől tanulják meg a szakmájukat!
Támogatjuk a falusi életforma megújulását!  Elősegítjük a saját célra, és az leadásra történő termelést (háztájik). Az állami átvétel, feldolgozás, és az export hátterét megteremtjük Ezek hatására a fizetőképes kereslet növekedése a városokban is új munkahelyeket teremt!


     Kiadó: Földművelők, - Gazdálkodók és az Új Élet Rendszerváltó Pártja (FGRP)

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.