2016. november 14., hétfő 01:59

Budapest, 2016. november 14., hétfő (OS) - Népi kezdeményezés diszkriminációja

A Földművelők, Gazdálkodók és az Új élet Rendszerváltó Pártjának (FGRP) elnöksége határozottan visszautasítja a fideszes önkormányzati hatalmaskodók agresszióját.

Az FGRP elnöksége a helyi alapszervezeten keresztül kapott felkérést arra, hogy részt vegyen az első világháborús áldozatoknak emléket állító Szomorú katona nevű szobor újraavatásán, Kiskőrösön. Pártunk minden alulról jövő kezdeményezést komolyan vesz, és igyekszik a néptől érkező kéréseknek eleget tenni. Ennek megfelelően a Földművelők, Gazdálkodók és az Új élet Rendszerváltó Pártjának képviselői előzetesen bejelentették a kiskőrösi önkormányzatnál, hogy a párt elnöksége is részt kíván venni a megemlékezésen, és koszorút helyez el a város felújított központjába visszahelyezett Szomorú katona szobránál.

Ennek megfelelően a Földművelők, Gazdálkodók és az Új élet Rendszerváltó Pártja elnökségének 2 tagja el is utazott Kiskőrösre, hogy a helyi felkérésnek eleget tegyen.  Az ünnepségen helyi szervezetek mellett részt vett és beszédet mondott Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára is.

Az FGRP helyszínen megjelent elnökségi tagjaival a fideszes vezetésű önkormányzat szervezői közölték, hogy az ünnepség keretében nem mondhatnak beszédet, és a koszorút is csak az ünnepség után helyezhetik el.

A Földművelők, Gazdálkodók és az Új élet Rendszerváltó Pártjának elnöksége mélységesen elítéli azt a magatartást, amellyel egy helyi, civil kezdeményezést gáncsolt el az önkormányzat.
     Kiadó: Földművelők, - Gazdálkodók és az Új Élet Rendszerváltó Pártja (FGRP)

2018. január 1., hétfő 23:24

A(z) Földművelők, - Gazdálkodók és az Új Élet Rendszerváltó Pártja (FGRP) közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. január 1., hétfő (OS) - A Vállalkozók Szövetsége(VSZ) vezette ellenzéki koalícióhoz csatlakozunk! Az FGRP Alapelvei!(2)

Az alternatív energia-források elterjedését segítjük elő, amivel feleslegessé tesszük az atomerőmű bővítését!

A fiataljaink helyes erkölcsi nevelésének érdekében visszaadjuk a szülők, tanárok jogait. Haza,- család,- emberszeretetre neveljük a gyermekeket.

Az Alkotmányunkat, a munka-törvénykönyvét visszaállítjuk eredeti formájába. Népszavazást tartunk minden fontosabb döntés meghozatalakor, érvényesítve ezzel a választópolgárok akaratát.

A szociális hálót helyrehozzuk, ezzel biztonságérzetet adunk az állampolgároknak.
Esélyt adunk minden munkakeresőnek az elhelyezkedésre, tisztességes bérezés mellett. Minimálisra csökkentjük a megélhetési bűnözést, ezzel párhuzamban szorgalmazzuk a szigorúbb, a jövedelemmel, és az elkövetett bűncselekménnyel arányos büntetések kiszabását.

Céljaink eléréséhez keressük az FGRP alapelveivel egyetértő, velünk azonosulni tudó szervezetek, magánemberek együttműködését, segítségét,   akik elfogadják, és magukévá tudják tenni törekvéseinket!

Blazovich Tímea
FGRP elnöke

Ps: Az FGRP az idők szavát felismerve csatlakozik a Vállalkozók Szövetsége (VSZ) vezette ellenzéki koalícióhoz, hogy sikerüljön végre a Fidesz kormány leváltása. A Fidesz leváltható a VSZ Harmadik Erő -Magyarok Magyarországért Koalíciójával.
A VSZ központi jelszava,egyedüliként számol az állampolgárokkal is:
"Csak együtt sikerülhet"
06-70-398-9160
kampany@vallalkozokszovetsege.com

Kiadó: Földművelők, - Gazdálkodók és az Új Élet Rendszerváltó Pártja (FGRP)