2018. január 2., kedd 06:46

A Földművelők, - Gazdálkodók és az Új Élet Rendszerváltó Pártja (FGRP) közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. január 1., hétfő (OS) - Az FGRP a Vállakozók Szövetsége(VSZ) ellenzéki tömörüléséhez csatlakozott! A VSZ HARMADIK ERŐ -Magyarok Magyarországért 2018 programja megfelelő az országnak és az új rendszerváltásnak.  Az FGRP Párt Ideológiája! (1)

A Földművelők-, Gazdálkodók, és az Új Élet Rendszerváltó Pártja 2014.12.31. napon vált hivatalosan is bejegyzett párttá, Blazovich Tímea elnök asszony vezetése mellett.
A párt megalakulását a valós tenni akarás motiválta azokért az emberekért, akik elvesztették a reményt egy jobb élet iránt, akik csalódtak a különböző izmusokban, oldalakban, pártokban.
Az FGRP nemzetben gondolkodó, ember-központú politikát folytat, mentes minden jobb-, és baloldali eszmei ráhatástól, nem követ izmusokat.

Célunk a Magyar társadalom hagyományainak tisztelettel övezett megtartása, múltjának, szellemiségének elismertetése a világban. Hazánkban az esélyegyenlőség megadása mellett olyan környezet megteremtésére törekszünk, amely lehetőséget ad a kis - és közép vállalkozások felemelkedésére, a mezőgazdaság, az ipar fellendítésére.

Magyarország gazdaságát a kitörési lehetőségei mentén kell fejleszteni! Ezek: a mezőgazdaság, a háztáji, a turizmus, a termálvíz, az alternatív energiaforrások, különösen a geotermikus energia, a tudomány, a hasznos, és ésszerű találmányok TÁMOGATÁSA!
 Lényeges feladat fiataljaink nemzeti öntudatra nevelése, aminek a megvalósítása a KÖTELEZŐ tanügyi programon keresztül lehetséges.

Kiadó: Földművelők, - Gazdálkodók és az Új Élet Rendszerváltó Pártja (FGRP)