2018. január 2., kedd 06:46

A Földművelők, - Gazdálkodók és az Új Élet Rendszerváltó Pártja (FGRP) közleménye (2. rész)
    Budapest, 2018. január 1., hétfő (OS) - Az FGRP a Vállakozók Szövetsége(VSZ) ellenzéki tömörüléséhez csatlakozott! A VSZ HARMADIK ERŐ -Magyarok Magyarországért 2018 programja megfelelő az országnak és az új rendszerváltásnak.  Az FGRP Párt Ideológiája! (2)

    Kategorikusan meg kell szűntetni minden olyan oktatást, ami csorbítja a nemzeti érzést és indokolatlan bűntudatot ültet el bennük a történelem félremagyarázása által. Felesleges dolgokat nem kell tanítani, de azt amire szükség lesz a munkahelyen, és az életben, azt differenciáltan tanítani KELL! Jelenleg ez nem így van!

Az oktatás területén központi helyen szerepeltetjük a valós magyar történelem megismerését. Ahol kiemelt figyelem fordítódik nagy magyarjaink példaként való bemutatására! Jó példákra van szükség, hogy a fiataljaink felnőve nagybetűs EMBERRÉ váljanak. Értékes tagjai legyenek mind nemzetünknek, mind családjuknak! A kirekesztettség megszüntetése, a nép felemelése, a megélhetés, az emberi jogok biztosítása nélkül nincs demokrácia, és csak ezek megteremtése után építhető egy erős, és összetartó nemzet!
A sorkatonaság bevezetését támogatjuk, ahogy erre lehetőségünk lesz. Szerintünk 6 hónap alapkiképzés elegendő ahhoz, hogy a fiatalok elsajátítsák a fegyverhasználatot, és alap katasztrófavédelmi oktatásban részesüljenek. A megfelelő katonai képzés mellett fegyelmet, hazaszeretetet tanulhatnak, megismerkedhetnek az összetartozás fogalmával. A régi katonai-szolgálatnál levő hibákat kiküszöböljük, hogy az emberség, a bajtársiasság kerüljön előtérbe.


     Kiadó: Földművelők, - Gazdálkodók és az Új Élet Rendszerváltó Pártja (FGRP)

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.