2018. január 2., kedd 07:18

A Földművelők, - Gazdálkodók és az Új Élet Rendszerváltó Pártja (FGRP) közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. január 1., hétfő (OS) - Az FGRP a Vállalkozók Szövetsége (VSZ) vezette ellenzéki koalícióhoz csatlakozik! Az FGRP, a "Rendszerváltók" Pártjának  rövidített programja. (1)

    Azért alakítottunk egy új pártot, mert a meglévők közül nem találtunk senkit, akire tiszta szívvel szavazhatnánk! És ezzel az emberek többsége is így van!

Programunk 16 pontja biztosítja Magyarországon az ALAPVETŐ EMBERI JOGOK betartását, az életben maradást, melyek nélkül nem beszélhetünk országunkban demokráciáról. Ezt a 16 program-pontot most csak röviden ismertetjük.

Az FGRP célja, hogy mindenki meg tudjon élni országunkban. A kötelezettségek, a törvények betartása csak az alapvető emberi jogok megadása után várható el egy valóban demokratikus országban.

Alapjogok nélkül, emberi jogok nélkül nincs szabadság, csak fejetlenség, vadkapitalizmus, elnyomás, és állandó létbizonytalanság. Egy olyan kapitalizmust építsünk, ahol minden magyar ember meg tud élni, és csak ez után jön a különbségtétel: mely aszerint tesz további különbséget, hogy ki mennyit tesz le a közös asztalra, munkával, tudással, felelősséggel!
A RENDSZERVÁLTÁS ÓTA EZEKET MI MONDJUK KI ELSŐKÉNT! Ezek a program-pontok minden magyar ember számára elengedhetetlen követelések: és csak ezekkel maradhat talpon Magyarország! Mi a pártok közül elsőként magunkon kezdjük a megszorítást! Tisztességes munkáért, tisztességes bért! Ezért az indokolatlanul magas fizetéseket, juttatásokat, költségtérítéseket lecsökkentjük minden területen: a politikusoknál, a képviselőknél is!

     Kiadó: Földművelők, - Gazdálkodók és az Új Élet Rendszerváltó Pártja (FGRP)

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.