2018. január 2., kedd 07:19

A Földművelők, - Gazdálkodók és az Új Élet Rendszerváltó Pártja (FGRP) közleménye (3. rész)
    Budapest, 2018. január 1., hétfő (OS) - Az FGRP a Vállalkozók Szövetsége (VSZ) vezette ellenzéki koalícióhoz csatlakozik! Az FGRP, a "Rendszerváltók" Pártjának  rövidített programja. (3)

    Az aránytalan, igazságtalan jövedelmeket, juttatásokat, költségtérítéseket  felülvizsgáljuk. Hazánkban irreálisan nagy mértékű a teljesítménnyel nem arányos jövedelem-kiáramlás a magas fizetésűek esetében.

Az állami kiadások rendszerét felülvizsgáljuk és ésszerűen csökkentjük!.

Az uniós, és a magyar támogatási rendszert átalakítjuk, ahogy a pályázati rendszert is. Tarthatatlan, hogy minden támogatást csak a "kiskirályok, és a csókosok" kapják meg: az átlagpolgárnak nem jár semmi! A közbeszerzéseket átalakítjuk, az indokolatlan titkosításokat feloldjuk.

A veszélyes, és bizonytalan Paks-bővítés helyett az alternatív energia fejlesztését támogatjuk: termálvíz, geotermikus energia, napenergia, szélenergia, többcélú víztározók, kis vízierőművek stb.

A turizmus, a mezőgazdaság (háztáji gazdálkodás, felvásárlás, feldolgozás állami megszervezése, és működtetése) fejlesztése.

A falusi életforma, gazdálkodás nagyon jelentős támogatása!

A különféle juttatások (segély, rezsi-csökkentés, Erzsébet-utalvány, Szép-kártya, közgyógy, lakáskorszerűsítési-támogatások stb.) csak rászorultsági alapon járhatnak! Érthetetlen, hogy Magyarországon a gazdagokat segélyezik. Indokolatlan számukra ilyen juttatásokat adni, közben emiatt a leginkább rászorulóknak nem jut elegendő segítség.

     Kiadó: Földművelők, - Gazdálkodók és az Új Élet Rendszerváltó Pártja (FGRP)

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.