2018. január 2., kedd 07:19

A Földművelők, - Gazdálkodók és az Új Élet Rendszerváltó Pártja (FGRP) közleménye (4. rész)
    Budapest, 2018. január 1., hétfő (OS) - Az FGRP a Vállalkozók Szövetsége (VSZ) vezette ellenzéki koalícióhoz csatlakozik! Az FGRP, a "Rendszerváltók" Pártjának  rövidített programja. (4)

Biztosítjuk a népszavazások olcsó, és hatékony lehetőségét minden fontos esetben!

A deviza-hitelek végleges, és korrekt rendezése megfelezett árfolyamon!

Az egészségügyben lecsökkentjük a várólistákat, a körülményeket javítjuk, anyagilag támogatjuk az eszközellátást, és az indokolt béremeléseket! Az oktatásügynél megfelelő tantervet készítünk az elismert pedagógusok bevonásával! Bevezetjük a gyakornoki rendszert!

Fenti intézkedésekkel a létbiztonság, a közbiztonság, az állampolgárok egészségi állapota, és komfortérzete is hatalmasat javul!

Javaslataink a fizetőképes kereslet ugrásszerű növekedését okozzák, mely új munkahelyek százezreit hozza létre! Programunk segítségével a gazdaság fejlődése beindul. Biztosítva lesz a megélhetés mindenki számára, de pluszjövedelem csak a valós teljesítmény arányában jár! Jelenleg országunkban ez nem így van! Most kb. 3 millió magyar ember van mélyszegénységben és további közel 2 millió a létminimum alatt! Az elszegényedés, elszegényítés tovább folyik: és ez senkinek se előnyös! Teljesen rossz irányba megy az ország, mert ilyen mértékű elszegényedéssel elsőkből az utolsók közé kerültünk a környező országok között is! És van lejjebb is: ha nem változtatunk, akkor szakadékba zuhan az ország!

Kiadó: Földművelők, - Gazdálkodók és az Új Élet Rendszerváltó Pártja (FGRP)