2018. január 2., kedd 07:19

A Földművelők, - Gazdálkodók és az Új Élet Rendszerváltó Pártja (FGRP) közleménye (5. rész)
    Budapest, 2018. január 1., hétfő (OS) - Az FGRP a Vállalkozók Szövetsége (VSZ) vezette ellenzéki koalícióhoz csatlakozik! Az FGRP, a "Rendszerváltók" Pártjának  rövidített programja. (5)

És van lejjebb is: ha nem változtatunk, akkor szakadékba zuhan az ország! Ilyen típusú programot a kormányon lévő pártoknak már 25 éve meg kellett volna hirdetni, és meg kellett volna valósítani! Akkor most nem itt tartanánk, hanem valahol Ausztria átlagszintjén! És nem csak egy szűk csoport, hanem MINDENKI ezen a szinten élhetne!

Mi csak a főbb irányvonalakat jelöljük ki, a teljes részletességű kidolgozást, és a végrehajtást az adott területek elismert szakemberei végzik majd el! Tisztességes munkáért tisztességes bért!

Vagyis független, izmusoktól mentes, szakértői kormányt hozunk létre!

A mostani kormányzó-pártok és az ellenzéki pártok egyike se tudja, és nem is akarja megoldani a választók problémáit! Nem hajlandó a választók érdekeit képviselni!

Hiszen lett volna rá lehetőségük az elmúlt 25 évben, de ők visszaéltek az emberek bizalmával! Az elmúlt 5 évben az emberi jogok, a megélhetés, az életbe maradás joga is sérült milliók számára!

Mi a nyugat-európai demokráciát jelentő kapitalizmust tekintjük követendő példának, és nem azt a vadkapitalizmust, ahol visszajöhetnek a feudális elemek, a kiskirályok, a cselédek, és az egyes multik, és bankok bármit szabályozatlanul megtehetnek a társadalommal.

A tisztességes hasznot, profitot elismerjük, de nem a korlátlant, a mértéktelen extra-profitot, ami az erőfölényen, a kiskapuk kihasználásán, a törvények kijátszásán alapul, és a többség becsapására épít!

Kiadó: Földművelők, - Gazdálkodók és az Új Élet Rendszerváltó Pártja (FGRP)