2018. január 2., kedd 07:19

A Földművelők, - Gazdálkodók és az Új Élet Rendszerváltó Pártja (FGRP) közleménye (7. rész)
    Budapest, 2018. január 2., kedd (OS) - Az FGRP a Vállalkozók Szövetsége (VSZ) vezette ellenzéki koalícióhoz csatlakozik! Az FGRP, a "Rendszerváltók" Pártjának rövidített programja. (7)

    Látható, hogy mi mindenben mások vagyunk mint a többi párt! Nem akarunk káoszt, anarchiát, nem akarjuk felforgatni az országot: lehet békésen is megoldani a problémákat, közmegegyezéssel! Meg fogjuk nyerni a programunkkal az alsó-és középrétegeket, és a felső rétegek felelősséggel gondolkodó részét is! Ugyanis nekik is érdekük a biztonságos, a kiszámítható környezet, a fejlődő gazdaság, a növekvő fizetőképes kereslet! A környező országokkal is békére törekszünk!

Kérünk egy esélyt: álljanak mellénk, álljatok mellénk, hogy már pár éven belül minden Magyar embernek jobb élete lehessen!
Várjuk az időhúzó baloldalban csalódottakat, a párt-semlegeseket, és akik a Fideszből kiábrándultak! Valamint azokat is, akik a szélsőséges irányzatok térnyerésétől  tartanak!
Van jobb alternatíva, mint a Fideszé, és van jobb, mint bárki másé! Mindenki számára élhetőbb, összetartó  országot szeretnénk létrehozni! Tudjuk, hogy ez csak fokozatosan érhető el, de el kell kezdeni végre: mert nincs másik lehetőség, ezt kell együtt végigvinni!

http://www.fgrp.hu
Az FGRP a VSZ szövetséges. (a két párt programja, egyeztetés alatt.)
http://www.vallalkozokszovetsege.blog.hu
06-70-398-9160
kampany@vallalkozokszovetsege.com
https://www.youtube.com/watch?v=TpyGz8hggj8

     Kiadó: Földművelők, - Gazdálkodók és az Új Élet Rendszerváltó Pártja (FGRP)

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.