2018. január 2., kedd 10:41

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja közleménye
    Budapest, 2018. január 2., kedd (OS) - Együtt: Ne militarizálja a társadalmat az adófizetők pénzéből a Fidesz-kormány!

    Vonják vissza a nemzetgazdasági szempontból kiemelt besorolást a Honvédelmi Sportközpontok létrehozása ügyében!
A Bács-Kiskun megyei hírportál arról számolt be, hogy a kormányzat által nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű üggyé nyilvánítva Baján és Kecskeméten is épül egy-egy Honvédelmi Sportközpont abból a 16-ból, amelyet 2018-ban valósít meg a kormány. A központok sportlövészet, valamint küzdősportok gyakorlására lesznek alkalmasak.
Az Együtt elfogadhatatlannak tartja, hogy a Fidesz militarizálni akarja a magyar társadalmat, miközben nem költ elég pénzt a Magyar Honvédségre. Magyarországon nincs átfogó kultúrája a fegyverhasználatnak és a fegyverviselésnek, mint például Amerikában, de nem is kell meghonosítani ezt a kultúrát, hanem békét kell teremteni a magyar társadalomban.
Ha már mindenképpen lőtérfejlesztésben gondolkodik a kormány, akkor azt bízza a piacra, és ne az adófizetők pénzéből valósítsa meg, kiemelt beruházás keretében.

Együtt

     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.