2018. január 2., kedd 18:27

A Jobbik parlamenti frakciójának közleménye
    Budapest, 2018. január 2., kedd (OS) - Pofátlanság, hogy a tolvajkormány pénzt kér az emberektől

    A Jobbik elképesztőnek tartja, hogy Orbán Viktor, a tolvajkormány feje, pénzt kér pártjának a választópolgároktól az úgynevezett Soros terv elleni védekezéshez. Felettébb érdekesnek és pofátlannak tartjuk a Fidesz elnökének kérését, hiszen a kormánypárt eddig csak ellopni tudta a közpénzeket, valamint abból stafírozta ki családtagjait, oligarcháit, gazdasági hátországát. Kampányköltéseikkel sem tudtak soha tisztességesen elszámolni, azokat is feketén finanszírozták (2010-es és 2014-es kampányok).
A kormányfő kezdeményezése össze sem hasonlítható a Jobbik adománygyűjtési akciójával, hiszen a legerősebb ellenzéki párt soha egy fillért nem lopott el az emberektől, és egy törvénytelen eljárás ellen, a demokrácia védelmében gyűjt pénzt.
Ellenben a Fidesz ellopott mindent, amit csak lehetett, az adófizetők pénzét a saját kampányaiba és Orbán Viktor hóbortjaiba öntötte. A Jobbik 2018-ban leváltja a korrupt Orbán-kormányt, az ellopott pénzt pedig nem visszakéri, hanem törvényi erővel visszaveszi a Fidesztől, hogy azt Mészáros Lőrinc és az Orbán-család helyett az ország tényleges felvirágoztatására fordítsa.

Jobbik Magyarországért Mozgalom

     Kiadó: Jobbik parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.