2018. január 2., kedd 18:35

A Reális Zöldek Klub közleménye
    Budapest, 2018. január 2., kedd (OS) - A reális zöldek biztosak a dolgukban, mondják a tutit! A reális zöldek álláspontja szerint, amiről a demokratikus közvélemény nem kapott kiegyensúlyozott tájékoztatást, arról az emberek nem képesek gondolkodni.

    Nem így az osztrák közvélemény. A bécsi polgárok népszavazással döntötték el, hogy Bécs város önkormányzata ne támogassa a Bécs –Budapestre tervezett Világkiállítás megrendezését, és arról is, hogy Bécs város önkormányzata, Bécs alatt, Ausztria legnagyobb nemzeti parkja "bejárati kapujaként" építse meg a FREUDENAU-i vízlépcsőt.
Bécs polgármestere tiszteletben tartotta a bécsi polgárok akaratát EU–s és magyar adófizetők pénzéből felépítette a mi Nagymarosra tervezett vízlépcsőnket.
Az osztrák példára való utalásban a reális zöldeket az motiválja, hogy migráns ügyben a magyar Kormány szövetségi köre minden bizonnyal bővül.
Egyrészt emlékeztetünk arra, hogy az osztrák zöldek kiestek a Törvényhozásból, másrészt arra nálunk a zöld politizálás az egymást váltó kormányok a Duna – Kör által képviselt eszmeiség alapján folytatták 2014- ig. Változást az eredményezett, hogy harmadik Orbán kormány gépezetéből Illés Zoltán kimaradt.
Az ellenzéki pártok sajnos nem ilyen bölcsek, nem képesek a pártjaik zöld politizálás elveit reális zöld módon deklarálni.
Csak mennek a Duna mozgalmak által kijelölt úton, atomból, vízből nekik nem kell a villany. Még azt is elhallgatják, letagadják, hogy Paks bővítését baloldali többségű Országgyűlés tette sínre.

Juhos László, reális zöldek elnöke

     Kiadó: Reális Zöldek Klub

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.