2018. január 3., szerda 14:28

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2018. január 3., szerda (OS) - Az LMP sorra leszavazta a családokat segítő intézkedéseket - Reagálás Kanász-Nagy Máté (LMP) nyilatkozatára

    Az az LMP beszél a magyar családokról, amely Gyurcsánnyal és a szocialistákkal együtt sorra leszavazta a kormány családokat segítő intézkedéseit. Az LMP az elmúlt években nem szavazta meg a családokat segítő adócsökkentéseket és más intézkedéseket sem, most is nyíltan a családi adórendszer eltörlése és az adóemelés mellett kampányol. A családokat akkor fenyegeti veszély, ha a 2018-as választáson az a családellenes ellenzék kerülne hatalomra, amely korábban is adóemelésekkel és megszorításokkal sújtotta a családokat. A Fidesz ezzel szemben azon dolgozik, hogy több pénz maradjon a családoknál. A magyar családok terheit folyamatosan csökkentjük, nyolcadik éve biztosítjuk a családi adórendszert és Európa egyik legalacsonyabb személyi jövedelemadóját, januártól tovább emeltük a két gyermekesek családi adókedvezményét, minden eddiginél több gyermeknek biztosítjuk az ingyenes étkezést és ingyenes tankönyvellátást, és minden eddiginél több pénzzel támogatjuk a családok otthonteremtését. Elutasítjuk és a magyar családok biztonságára és jövőjére nézve veszélyesnek tartjuk azt a migránspárti politikát, amelyet az ellenzék - köztük az LMP is - képvisel.

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség

     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.