2018. január 3., szerda 14:31

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2018. január 3., szerda (OS) - Európa romló biztonsági helyzetében a gyermekek védelme az első – reagálás Hajdú Nóra (Együtt) nyilatkozatára

    A Fidesz egyetért azzal, hogy a gyermekekkel foglalkozó közintézmények számára különösen fontos, hogy rendelkezzenek biztonsági tervvel krízishelyzetek, pl. terrortámadás esetére. Sajnos, olyan világot élünk a migráció kezdete óta Európában, amelyben jelentősen romlott a biztonsági helyzet, állandósult a terrorveszély. Franciaországban már haltak meg gyerekek iskola elleni terrortámadásban, német iskolákat is ért terrorfenyegetés. Európa romló biztonsági helyzetében a gyermekek védelme az első.  A gyermekek védelme miatt fontos, hogy a gyermekekkel foglalkozó közintézmények is rendelkezzenek biztonsági tervvel és fel legyenek készülve a teendőkre, a protokollra, amellyel a gyermekeket a lehető legnagyobb biztonságban tudhatjuk krízishelyzet esetén. Felháborítónak tartjuk, hogy az az ellenzék, amely tárt karokkal várja a migránsokat, lebontaná a kerítést, és végrehajtaná a betelepítési kvótát most is felelőtlenül viselkedik és még a gyerekek biztonságát is veszélybe sodorná párpolitikai érdekek miatt.

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség

     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.