2018. január 10., szerda 09:42

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja közleménye
    Budapest, 2018. január 10., szerda (OS) -

    Szigetvári Viktor: A kormány fejezze be a Paks2 projekt körüli mértéktelen pénzszórást!

810 millióért bérelnek autókat a magyar adófizetők Paks2 vezetőinek

Összesen 810 millió forintért bérel autókat a Paks II. Atomerőmű Zrt. a vezetők számára – derült ki az Európai Unió közbeszerzési értesítőjéből.

Szigetvári Viktor, az Együtt  választmányi elnöke elfogadhatatlannak tartja az újabb mértéktelen pénzszórást a Paks2 projekt kapcsán. Nem elég, hogy Orbán Viktor rokonai és családtagjai már megrohamozták az erőműbővítés körüli beruházásokat a miniszterelnök és érdekköre további gazdagodása érdekében, de immár a Paks2 vezetőinek kocsijára is több mint 800 millió forintot kell fizetniük a magyaroknak.

Paks2 egy soha meg nem térülő, tisztességtelen beruházás. Nem érdeke a hazai fogyasztóknak, egyre több és több bizonyíték alapján veszélyes és évtizedekre lelassítja a megújuló energiaforrások magyarországi üzembeállítását. Ráadásul minden magyar családot egymillió forintos adósságba taszítana. Éppen ezért a Paks2 beruházást azonnal le kell állítani!


Szigetvári Viktor
az Együtt választmányi elnöke

     Kiadó: Együtt - a Korszakváltók Pártja

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.