2018. január 10., szerda 14:39

A Jobbik parlamenti frakciójának közleménye (1. rész)
    Budapest, 2018. január 10., szerda (OS) - Orbán Viktor megijedt és visszavonulót próbál fújni - A Jobbik új ÁSZ vizsgálatot követel

    Orbán Viktor megijedt és visszavonulót próbál fújni - A Jobbik új ÁSZ vizsgálatot követel

Orbán Viktor megrémült a Jobbik mögött felsorakozott magyar emberektől, a társadalmi felháborodástól és visszavonulót próbál fújni. Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter azt javasolja a NAV-nak, hogy a Jobbikra kirótt 663 millió forintos büntetés behajtását halassza el. Ez azonban csak egy látszólagos visszavonulás. Mint ahogy a koncepciós eljárás mögött is csupán Orbán Viktor hatalmi érdekei, úgy a látszólagos visszavonulás mögött is csak pillanatnyi taktikai szempontok állnak, így semmi garancia nincs arra, hogy nem hajtják be a Jobbikon a jogtalan bírságot a választásokig.

A Jobbik álláspontja szerint az egész eljárás törvénytelen volt, a büntetés jogtalan, így a Jobbik számára az továbbra is elfogadhatatlan. A részletfizetés és a halasztás lehetősége egy jogtalan büntetés esetében csupán átverés. Olyan ez mintha a betörő a lakásból távozva felajánlaná az ott lakónak, hogy a tévéért inkább két hét múlva jön vissza és ettől a tulajnak repesnie kellene az örömtől.

     Kiadó: Jobbik parlamenti frakciója

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.