2018. január 10., szerda 15:38

A Lehet Más a Politika párt (LMP) közleménye
    Budapest, 2018. január 10., szerda (OS) - Paks II: Drága és veszélyes az évszázad legkorruptabb üzlete -

    Még egy kapavágás sem történt Pakson, a fideszes haverok máris milliárdokat tettek zsebre a reklámköltéseken keresztül, a beruházást irányító cégvezetők fizetését pár hónap alatt a duplájára növelték, most pedig több százmillió forintért bérelnek luxus személygépkocsikat.

A közbeszerzési értesítések szerint Paks II. Zrt. igazgatóinak több mint tíz kocsit szereznek be közel egymilliárd forint értékben: ugyanattól a cégtől, amely tavaly nyáron lett a MÁV beszállítója is több mint tíz milliárd forintos összegben.

Az LMP álláspontja szerint a paksi beruházás semmi másról nem szól, mint a pofátlan lenyúlásokról és az emberek biztonságát potenciálisan veszélyeztető helyzetekről.

Az ilyen pofátlan paksi költések is azt bizonyítják, hogy az EU-s források elapadásával a kormány orosz hitelből fizetné ki a haverokat. Paks II. a kormány tevékenységének kiváló lakmuszpapírja: az emberek biztonságával nem foglalkozva, csak a közpénzek kiszivattyúzására szolgáló projekt. A 2018-as kormány- és korszakváltást követően a Szél-kormány felmondja a paksi hitelszerződést és visszaszerzi az ellopott pénzeket.

Ungár Péter
országos elnökségi tag


     Kiadó: Lehet Más a Politika párt (LMP)

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.



Forrás: OS Országos Sajtószolgálat

MTI  © Minden jog fenntartva.