2018. január 10., szerda 16:38

A Miniszterelnökség közleménye
    Budapest, 2018. január 10., szerda (OS) - Hadházy Ákos, az LMP  földmutyikról elhíresült társelnöke ismét nem mond igazat

1. Sem én, sem a családom soha, semmilyen módon nem kapott 100 milliós közpénz ajándékcsomagokat.
2. Hadházy Ákos valótlanul állítja, hogy bármi közöm lenne a Horizon 2020 Kft-hez. Ezzel szemben az igazság az, hogy nincs és nem is volt semmilyen közöm a céghez.

Hadházy Ákos - mielőtt vádaskodni kezdett - jobban tette volna, ha alapvető fogalmak jelentését értelmezi. Nyilvánvalóan nem tud különbséget tenni a Magyarországon legálisan  munkát vállalók és a migránsok között. Mielőtt jogi lépeseket fontolgat, jobban tenné, ha utána nézne, mi a különbség a munkavállaló, a menekült, az illegális bevándorló és a legális munkavállaló között.
Hadházyt a reménytelen helyzetben lévő LMP újabb kétségbeesett próbálkozásba hajszolta, de szokás szerint csak össze-vissza beszélt.

Kósa Lajos
Megyei Jogú Városok Fejlesztéséért Felelős Tárca Nélküli Miniszter